Tickets reserveren

Tickets reserveren

Tickets zijn online te verkrijgen via onderstaande link. Je kan ook altijd mailen naar tickets@kuurne.be.

Gereserveerde tickets kan je ophalen in de vrijetijdsdienst tijdens de openingsuren. Indien je niet kan langskomen zijn de betaalde tickets beschikbaar aan de avondkassa van de voorstelling.

Tickets zonder reservatie kan je aankopen in de bib of vrijetijdsdienst. Bij voorstellingen die niet uitverkocht zijn, kan je ook tickets kopen aan de avondkassa. De tickets aan de avondkassa zijn 2 euro duurder dan de basisprijs.

Betalen

Je betaling kan zowel cash, met bancontact, via overschrijving of met cultuurchecques (Accor/Sodexho).

Genummerde plaatsen

Bij voorstellingen in de Kubox zijn er genummerde plaatsen. Zo vermijden we drummen aan de deuren een stormloop naar een stoel. We hopen zo een oplossing te bieden voor ons publiek, je kan dan ook vooraf rustig genieten van je drankje in de vernieuwde foyer. Kies je plaatsen via de webshop in het zaalplan of laat automatisch plaatsen kiezen door het programma.

Bij voorstellingen die plaatsvinden op onze andere locaties is er een vrije plaats keuze.

Tribune

Bij de zittende voorstellingen in de Kubox werken we met een mobiele tribune. 335 zitplaatsen zorgen voor perfect zitcomfort en beter zicht op het podium. Bij voorstellingen die vlot verkopen openen we vóór de tribune een parterre van 5 rijen op vlakke vloer met theaterstoelen.