Registreren en inschrijven op kwandoo

Via het inschrijvingsprogramma Kwandoo kan je je registreren en inschrijven voor de onze activiteiten. Daar maak je een profiel aan. Hou de identiteitskaarten of het rijksregisternummer van jezelf en je kinderen bij de hand. Deze heb je nodig om alles in te vullen.

Nadat je je kinderen aan je profiel hebt toegevoegd, kan je inschrijven voor de gewenste activiteiten. Je kan filteren op leeftijd, periode of soort activiteit. Je klikt bij de activiteit het aantal kinderen aan. Daarna vervolledig je de inschrijving. Vergeet niet bij het vervolledigen van de inschrijving aan te klikken welke dagen en dagdelen de kinderen komen. Je kan dan op een ander tabblad klikken om een warme maaltijd aan te vinken of extra opvang aan te kopen.

Heb je problemen bij je inschrijving of registratie? Neem dan contact op met vrijetijdsdienst of sportdienst.

Opgelet, je kan niet deelnemen aan de speelpleinwerking als je kind niet in KWANDOO geregistreerd is. Dus registreren is de boodschap.

Momenteel is het enkel mogelijk om vooraf in te schrijven voor activiteiten van de speelpleinwerking. De dag van de activiteit zelf kan je niet meer inschrijven.

Lukt het niet om thuis in te schrijven? Neem contact op met de vrijetijdsdienst voor een afspraak om in de dienst ter plaatse in te schrijven.

Ter plaatse kan je alleen met bancontact betalen, indien je de dag zelf naar de speelpleinwerking wilt komen moet je dus zeker bancontactkaart meenemen.