Registreren en inschrijven op kwandoo

Via het inschrijvingsprogramma Kwandoo kan je je registreren en inschrijven voor de onze activiteiten. Daar maak je een profiel aan. Hou de identiteitskaarten of het rijksregisternummer van jezelf en je kinderen bij de hand. Deze heb je nodig om alles in te vullen.

Nadat je je kinderen aan je profiel hebt toegevoegd, kan je inschrijven voor de gewenste activiteiten. Je kan filteren op leeftijd, periode of soort activiteit. Je klikt bij de activiteit het aantal kinderen aan. Daarna vervolledig je de inschrijving. Vergeet niet bij het vervolledigen van de inschrijving aan te klikken welke dagen en dagdelen de kinderen komen. Je kan dan op een ander tabblad klikken om een warme maaltijd aan te vinken of extra opvang aan te kopen.

Heb je problemen bij je inschrijving of registratie? Neem dan contact op met vrijetijdsdienst of sportdienst.

Opgelet, je kan niet deelnemen aan de speelpleinwerking als je kind niet in KWANDOO geregistreerd is. Dus registreren is de boodschap.

Er zijn geen daginschrijvingen mogelijk. Je moet vooraf thuis inschrijven of voor de vakantie langskomen in de vrijetijdsdienst.

Lukt het niet om thuis in te schrijven? Neem contact op met de vrijetijdsdienst voor een afspraak om in de dienst ter plaatse in te schrijven.

Kom je naar de vrijetijdsdienst om in te schrijven? Vergeet dan je bankkaart niet want je moet meteen betalen met bancontact.

Schrijf je zelf online in, dan moet je meteen ook betalen. Niet betaalde inschrijvingen worden geschrapt.