Kukadobon

De Kukadobon is een initiatief van de gemeente Kuurne in samenwerking met de Gemeentelijke Handelscommissie om economie in de gemeente te stimuleren. Elke euro die aangekocht wordt in de vorm van kukadobonnen vloeit terug naar de lokale economie.

Alle handels- en horecazaken kunnen de Kuunse kadobon aanvaarden als betaalmiddel in hun zaak. Hoe meer deelnemers, hoe aantrekkelijke de Kukadobonnen worden om aan te kopen en hoe meer euro’s er geïnvesteerd worden in de lokale (detail)handel.

Particulieren kunnen de Kukadobonnen aankopen in de vrijetijdsdienst, de bibliotheek en in het gemeentehuis. Bedrijven kopen ze vaak aan in kader van pensionering, als sinterklaasgeschenk, etc. Maar ook de gemeente gebruikt de Kukadobon veelvuldig als geschenk bij jubilarissen, geboorten, als relatiegeschenken...

HOE WERKT HET

De Kukadobon worden uitgegeven door de verkooppunten. De ontvanger gaat ermee op pad en kiest in welke zaak hij de kadobon wenst te spenderen.

Als handelaar aanvaard je de bon en trek je de waarde af van het aankoopbedrag.

De aanvaarde Kukadobonnen breng je voor de uitbetaling binnen aan het gemeentehuis (ter attentie van de dienst ondernemen). Breng hiervoor de afscheurstrookjes van de Kukadobonnen mee samen met een ingevuld uitbetalingsformulier

HOE KAN IK DEELNEMEN?

De deelname aan de Kukadobo is gratis. De volledige kostprijs wordt gedragen door de gemeente. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar ondernemersloket@kuurne.be. Wij verwerken je inschrijving bezorgen jou een infopakket met alle nodige gegevens.

 

Kukadobon schenken aan werknemers