Start omgevingswerken nieuwe school

Gepubliceerd op Dinsdag 24 oktober 2023

De voorbereidende werken starten op maandag 9 oktober om dan echt van start te kunnen gaan na de herfstvakantie 2023. Als alles goed gaat zou alles afgerond worden tegen voorjaar 2024.

De planning ziet er als volgt uit:

1. Vanaf maandag 9 oktober tot en met 27 oktober 2023 : nutswerken door nutsmaatschappijen

Verwachte hinder: lichte hinder, garages blijven bereikbaar. Er wordt gewerkt vanaf de asfaltweg richting de hippodroomsite. Als jouw garage voor korte duur onbereikbaar zou zijn, communiceert Fluvius. 

2. Vanaf maandag 6 november 2023 tot en met voorjaar 2024: start riolerings- en wegeniswerken

  • Vanaf 6 november*: Voorbereidende werken

    Garages vermoedelijk nog een 3-tal dagen toegankelijk


     
  • 2de week November 2023*: Rioleringswerken ter hoogte van de garageweg

    Er wordt gestart met de rioleringsaansluiting aan de kattestraat, ter hoogte van de Fietsbieb en de werken schuiven geleidelijk op richting de hippodroom. De toegang tot de garages zal in die periode moeilijk verlopen. Na de rioleringswerken zal er een voorlopige steenslag weg worden gelegd om een minimale bereikbaarheid te creƫren.




    Ter hoogte van de garages van huisnummer 154 tot 162 zijn er geen rioleringswerken. Enkel vernieuwing van de weg in een latere fase. Deze bewoners zullen langs de hippodroom via de parking Kubox aan hun garages kunnen in de eerste periode van de werken. 

     
  • Vanaf December 2023*:

    Garages grotendeels opnieuw bereikbaar, behalve tijdens de werkuren van de aannemer (ma-vr, 7u-17u)


    De aannemer zal rechtstreeks de desbetreffende bewoners contacteren indien de bereikbaarheid na de werkuren moeilijk wordt.

Bewonersbrief 4/10/2023  Bewonersbrief 24/10/2023