Kandidaatstelling cultuurprijs

In het Coronajaar 2020 reikten we voor het eerst sinds 2009 geen Cultuurprijs uit. Een winnaar van de Cultuurprijs moet immers de uitreiking krijgen die hij verdient en dat is met het nodige publiek erbij. In 2021 hopen we dat goed te maken. Daarom hernemen we de verenigingeneditie van vorig jaar. Dat betekent dat we alle kandidaturen behouden die vorig jaar werden ingestuurd. Maar een nieuw jaar kan ook nieuwe inspiratie bieden. Daarom krijgt iedereen tot 31 mei 2021 de kans om nog een nieuwe kandidatuur voor verenigingen in te dienen.

Daarom: ken je een Kuurnse vereniging, organisatie of persoon die zich al sinds jaar en dag inzet om het Kuurnse (socio)culturele leven te laten bloeien? Twijfel dan niet om hen te nomineren! Het loont zeker de moeite want de Cultuurprijs omvat niet alleen een aandenken maar ook een geldprijs.

Vul onderstaand formulier in en nomineer je kandidaat voor de Cultuurprijs! Vergeet ook niet voldoende info te geven om de kwaliteiten van je kandidaat in de verf te zetten!