Ezelgem wandelroute

Sinds enkele jaren organiseert de Orde van de Ezel op paasmaandag een ezelswandeling. Die kon dit jaar helaas niet doorgaan. Het gemeentebestuur besliste daarom die wandeling in 4 lussen permanent te bewegwijzeren en ze om te dopen tot "Ezelgem-wandeling".

Het Ezelsweekend is de gelegenheid om deze nieuwe wandelroutes te lanceren en uit te proberen. Trek uw wandelschoenen aan en ga op ontdekking langs bekende wegeltjes en alombekende hotspots. Elke wandeling vertrekt aan de parking van de Kubox, en is rond de 7 km op verkeersluwe wegen. Door de permanente bewegwijzering kan u ze op elk moment van de dag wandelen.

Neem uw kroost op sleeptouw voor een heuse fotozoektocht en krijg op het eind een tof gadget. Ze zijn enkel af te halen na de wandeling in de Drie Wijzen (Kerkstraat) op Ezelszaterdag 3 oktober en/of Ezelszondag 4 oktober 2020!

 

Voor de voorbije edities van de wandeling en de nieuwe verwijzen we graag door naar de Orde zelf. Ook de Wandelzoektocht kan je bij hen vinden via deze link.

 

Alvast veel wandelplezier!

 

 

In samenwerking met de Orde van de Ezel