Win het boek 'Ze zin Doa!'

Gepubliceerd op Dinsdag 24 januari 2023
24 januari 202301 februari 2023

75 jaar koerspassie in Kuurne

Op 26 februari is het weer zover. Dan zal voor de 75ste keer Kuurne-Brussel Kuurne worden gereden. De verjaardag van de wielerwedstrijd gaat niet onopgemerkt voorbij.  Met 'Ze zin Doa!' werd immers een jubileumboek doorspekt met Kuurnse figuren en weetjes samengesteld. Geen klassiek boek maar één met histories boordevol emoties.

Zet Kuurne op de kaart en win

Het gemeentebestuur schenkt vijf boeken weg onder haar inwoners aan de hand van een wedstrijd.

We zijn op zoek naar originele ideeën om deze dubbele feesteditie op een ludieke manier in de kijker te zetten tijdens de wielerhoogdag  op zondag 26 februari.

Heb je een origineel idee (als inwoner of als vereniging) EN heb je zin om hieraan mee te werken? Deel het dan met ons via onderstaand webformulier.

(bvb. jubileumjaar 900 laten opvallen bij helikopterbeelden, in oude koersoutfit met jouw vereniging het wielerpeleton opwachten ...)

Win één van de vijf boeken

De 5 meest originele haalbare ideeën belonen we met een boek 'Ze zin Doa!' over 75 jaar Kuurnse wielergeschiedenis.

De wedstrijd loopt tot en met 1 februari. Daarna contacteren we de vijf winnaars.

Wens je het boek te kopen?

Het boek wordt te koop aangeboden bij IB office, de Kuurnse bibliotheek, De Ververie, de 3 Wijzen en bakkerij Filip & Liraz.  De kostprijs van het boek bedraagt 30 euro.

Het boek ‘Ze zin Doa!’ is de verdienste van Geert Penez, Jos Callens en Joost Brys, die het boek opdragen als ode aan alle vrijwilligers die de afgelopen 75 jaar zich belangeloos ter beschikking stelden om de wielerwedstrijd Kuurne-Brussel-Kuurne vlekkeloos te laten verlopen.

(foto: Jos Callens)

Zet deze feesteditie mee in de kijker met jouw idee
boek