Verkeersplateaus Boomgaardstraat

De komende weken worden een aantal werken uitgevoerd in de Boomgaardstraat. Ter hoogte van de schoolingang GO basisschool De Boomgaard, de schoolingang kleuterschool Boomgaardstraat en het kruispunt met de Groenstraat zuller er verkeersplateaus worden geplaatst met drempelloze oversteekplaatsen.

Hiermee trachten we de verkeersveiligheid en de leefbaarheid te verhogen.

Om de hinder te beperken worden deze werken ingepland in de grote zomervakantie. De werken zullen dan ook starten op maandag 2 juli met de voorbereiding en moeten uiterlijk tegen eind augustus klaar zijn. Voor het bouwverlof zullen de prefab oprijelementen geplaatst worden. Tijdens of na het bouwverlof, afhankelijk van de droogtijd, zal de asfaltering en de afwerking gebeuren.

De boomgaardstraat zal ter hoogte van de Brugsesteenweg, de Veldmaarschalk Montgomerystraat en de Vlaskouter worden afgesloten voor doorgaand verkeer. Inwoners zullen wel nog door kunnen tot aan hun woning of tot aan de werfzone zelf. Deze zal met nadars worden afgesloten. De aannemer zal afspraken maken met de directe omwonenden van de werkzone in functie van bereikbaarheid.

Info

Meer info kan u bekomen bij de dienst Publieke Ruimte via het omgevingsloket op het nummer 056 73 71 41 of omgevingsloket@kuurne.be.

 

Aangemaakt op: 29/06/2018