Aanmelden reservelijst boostervaccin

VAXPO houdt een reservelijst bij van geïnteresseerden die snel oproepbaar zijn om geen vaccins verloren te laten gaan en iedereen zo snel mogelijk te kunnen voorzien van zijn/haar boostervaccinatie (derde prik).

VAXPO werkt met twee reservelijsten. Je kan je op beide lijsten inschrijven.

  • Reservelijst VAXPO: deze reservelijst is vooral bedoeld om bij overschotten op het einde van de dag, beschikbare mensen op te bellen om meteen dezelfde dag nog langs te komen. Je kan op weekdagen een oproep verwachten tussen 18u en 18.30u en in het weekend tussen 17u en 17.30u.
  • Reservelijst QVAX:  deze lijst wordt vooral gebruikt om een aantal dagen op voorhand lege plekken in de agenda op te vullen. Je kan er aangeven op welke momenten je beschikbaar bent. 

Er wordt bij het oproepen rekening gehouden met de vereiste tussentijd sinds je laatste vaccin. Je wordt pas uitgenodigd als de vereiste intervaltijd verstreken is. Er wordt uitgenodigd van oud naar jong.

De tijd tussen de basisvaccinatie en de boosterprik met Janssen (1 prik) is minstens 2 maanden, voor AstraZeneca, Pfizer en Moderna (2 prikken) is dit 4 maanden.