Vaccinatiecentrum VAXPO

Kortrijk - Harelbeke - Kuurne

 

AANDACHT! 

Open vaccinatiedag - 17 augustus
Kwam je nog niet langs voor je eerste prik? Of heb je je tweede prik gemist? Dan kan je langskomen op de open vaccinatiedag op dinsdag 17 augustus. Wil je zeker zijn van je vaccin? Vul het formulier in om je vaccin te reserveren of bel het callcenter op 056 244 000.
Je kan die dag ook langskomen zonder te reserveren (tussen 11u en 15u of 16u en 18u30) maar dan is je vaccin niet gegarandeerd.

Toestemming 12-15-jarigen nodig
Kinderen van 15 jaar en jonger moeten door een ouder of voogd begeleid worden naar VAXPO of brengen een door de ouder of voogd ondertekende toestemmingsbrief mee. Zie meer info.

Phishing mails in omloop! 
Er doen momenteel valse mails de ronde die melden dat er 'urgente document(e) in uw 'My e-box in verband met uw COVID-certificaat' ter beschikking staan. De mails zijn opgemaakt in de huisstijl van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Klik zeker niet op de link! Bankgegevens of andere persoonlijke info worden nooit gevraagd om COVID-certificaten te raadplegen! De certificaten zijn steeds beschikbaar na een beveiligde aanmelding (bv Itsme of eID) via mijngezondheid.be, myhealthviewer.be of mijnburgerprofiel.be 

Welkom in VAXPO