Tickets reserveren

Tickets reserveren

Tickets zijn online te verkrijgen via onderstaande link. Je betaalt de tickets meteen via Bancontact en ontvangt de eTickets in je mailbox.

OPGEPAST: we kregen een aantal meldingen binnen van mensen die problemen ondervinden bij het betalen van hun tickets. We zijn hiervan op de hoogte en onderzoeken het probleem. We werken zo snel mogelijk aan een oplossing!

Tickets zonder reservatie kan je aankopen bij de vrijetijdsdienst. Bij voorstellingen die niet uitverkocht zijn, kan je ook tickets kopen aan de avondkassa. De tickets aan de avondkassa zijn 2 euro duurder dan de basisprijs.

Betalen

Je betaling kan zowel cash, met bancontact of met cultuurchecques (Accor/Sodexho).

Genummerde plaatsen

Bij voorstellingen in de Kubox zijn er genummerde plaatsen. Zo vermijden we drummen aan de deuren een stormloop naar een stoel. We hopen zo een oplossing te bieden voor ons publiek, je kan dan ook vooraf rustig genieten van je drankje in de vernieuwde foyer. Kies je plaatsen via de webshop in het zaalplan of laat automatisch plaatsen kiezen door het programma.

Bij voorstellingen die plaatsvinden op onze andere locaties is er een vrije plaats keuze.

Tribune

Bij de zittende voorstellingen in de Kubox werken we met een mobiele tribune. 335 zitplaatsen zorgen voor perfect zitcomfort en beter zicht op het podium. Bij voorstellingen die vlot verkopen openen we vóór de tribune een parterre van 5 rijen op vlakke vloer met theaterstoelen.