De wereldkeuken in Kuurnse huiskamers

Dit jaar slaan Kuurne samen met Harelbeke en Kortrijk de handen in elkaar om tijdens de Week van de Smaak 'Table d'hotes' te organiseren.  

Kokallures?

Woon je in Kuurne, ben je van vreemde origine en wil je mensen laten kennismaken met jouw cultuur en keuken? Of wens je net met een typisch Vlaams gerecht uit te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Thema dit jaar is "de gustibus et coloris", wat betekent smaken en kleuren.

Praktisch

De maaltijd gaat door over de middag of s'avonds tussen 14 en 24 november 2019.  Laat gerust weten wanneer je mensen kan ontvangen, welke wereldkeuken je wenst te serveren en hoeveel personen je kan ontvangen via onderstaand inschrijvingsformulier tegen uiterlijk vrijdag 13 september. Deelnemers betalen op voorhand 15 euro aan jou. We bieden ook de mogelijkheid aan dat alleen personen uit jouw buurt of wijk zich kunnen inschrijven.

Proeven van een nieuwe keuken en cultuur?

Op basis van de inschrijvingen stellen wij vanaf de tweede helft van september een programma samen  waar geïnteresseerden kunnen voor inschrijven. Tijdens een leuke babbel ontdek je meer over de interesses, keuken en cultuur van de hobbykoks.

Deelname als hobbykok?

Vul onderstaand formulier in en bezorg dit aan kelly.lauwers@kuurne.be. Bellen kan op 056/73 71 10.

Inschrijvingsformulier Table d'hôtes'

 

table dhotes
eten