Overnachten

auto Wil u overnachten in Kuurne dan kan u terecht bij 'Decoverte', een rijwoning in de Kortrijksestraat met een zwarte gevel en waar men u 's morgens een uitgebreid ontbijt komt opdienen.

Achter de zwarte gevel van deze rijwoning, ligt de B&B Decoverte. U beschikt ALLEEN over de volledige woning. 's Morgens komen wij een uitgebreid ontbijt opdienen.

De cultuursteden Brugge, Gent en Ieper liggen op minder dan 35 minuten rijden. Rijsel op amper 15 minuten.

Het huis is volledig uitgerust voor 4 tot 5 personen. Op het gelijkvloers: hal en vestaire, een zithoek met gezellige zitbank en televisie, een eethoek met volledige uitgeruste open keuken (oven en 4 kookplaten, microwave, koelkast, koffiezet). Op aanvraag koken wij voor u. Op de kleurrijke bovenverdieping werd een loftgevoel gecreëerd. In de open ruimte onder het dakgebinte werden twee slaapgelegenheden ingepast, een badkamer met ligbad en een afzonderlijk toilet. Aansluitend is er een private gezellige patio.

De Chambre d'hôte ligt op loopafstand van het centrum van Kuurne en de feestzalen Vanwonterghem. De Xpo (expo) en het centrum van Kortrijk liggen op 4 km.

autoDécoverte
Kortrijksestraat 39
8520 Kuurne
056 71 39 04

http://www.decoverte.be