Meer veggie/vegan op de kaart

Gepubliceerd op maandag 06 september 2021

 De vraag naar veggie/vegan maaltijden in restaurants neemt nog steeds toe.  EVA biedt als onafhankelijke specialist al 18 jaar info, workshops en inspiratie over alles wat met veggie en vegan te maken heeft. Ze maken het je makkelijker om veggie te koken, of om plantbased producten in de markt te zetten.

Via EVA Vzw Je vindt o.a. een link naar vormingen van Horeca Food. Hier zitten sowieso interessante dingen tussen (rond ontbijt, gezonde en betaalbare lunchrecepten, creatief met chocolade, allergenenvrij koken…) maar ook regelmatig iets rond plantaardig koken.

Zo start er in oktober een opleiding (de reeks in Kortrijk) rond plant-based dining. Meer info op:  https://vlaanderen.horecaforma.be/opleidingen/plantaardig-koken.

Je vindt er ook een gratis gids en gratis recepten die je kunnen helpen om meer veggie / vegan gerechten op de kaart te zetten.

 

Als je meer veggie / vegan op de kaart zet, kan je via een link je restaurant toevoegen op de EVA website

 

Ontdek wat EVA vzw voor jou kan doen!

EVA vzw