Zitdagen Renovatiecoach

Gepubliceerd op donderdag 18 augustus 2022

Energiezuinig renoveren, da’s niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor je portemonnee. Het is immers de beste manier om je energiefactuur te verlagen! Niet alleen nieuwe premies en leningen van de Vlaamse overheid maken dat het nu interessanter is dan ooit, maar hier is nog een extra reden om je woning nu energiezuinig te maken:

Inwoners konden al langer de hulp inroepen van de RenovatieCoach van Intercommunale Leiedal. Maar nieuw is dat de RenovatieCoach voortaan nog slechts de helft aanrekent voor renovatiebegeleiding, en dit tot 1 april 2024. Dan loopt SUPRA af, het Europees project om de renovatiegraad op te schalen in onze regio. Het eerste huisbezoek blijft voor iedereen gratis en ook voor kwetsbare doelgroepen blijft de begeleiding gratis.

Twijfel je welke renovatiewerken je nu best uitvoert? De RenovatieCoach bekijkt samen met jou wat de meest duurzame keuzes zijn, volgens jouw concrete situatie en budget. Hij of zij biedt je onafhankelijke ondersteuning op maat bij alle stappen van het verbouwingstraject. Slechts nood aan 1 bepaald aspect, dan helpen we je ook graag verder.

Nodig de renovatiecoach uit bij jouw thuis via www.warmerwonen.be of kom langs op een van de zitdagen. Op donderdag 24 september 2022 is de RenovatieCoach telkens tussen 14u en 18u30 aanwezig in het Sociaal Huis. Boek hiervoor een afspraak via het woonloket (via woonloket@kuurne.be of via 056 73 70 37) en breng alvast je vragen en documenten mee.

renovatiecoach