Zet jij Kuurne op de kaart tijdens Kuurne-Brussel-Kuurne?

Vorig jaar waren heel wat inwoners ontgoocheld over de beeldverslaggeving van Kuurne-Brussel-Kuurne. Vooral Kortrijk kwam in beeld, start- en aankomstplaats Kuurne kwam heel weinig aan bod tijdens de live-uitzending en in de helikopterbeelden. “ Is Kuurne niet mooi genoeg misschien?” of “ Noemt onze koers volgend jaar Kortrijk-Brussel-Kortrijk?” waren enkele van de vele reacties die opdoken op sociale media.

Het gemeentebestuur wil nu zelf het heft in handen nemen en Kuurne in de kijker zetten. We willen in beeld komen voor wie we zijn, als Kuurnenaar.

Daarom lanceren we een oproep naar onze inwoners en verenigingen: Heb je een tof idee om een landmark te creëren vanuit de helikopter of dichtbij? Stuur dan jouw voorstel in via communicatie@kuurne.be tegen uiterlijk maandag 10 februari. Laat weten wat je wil doen, op welke plaats in Kuurne (Vlaspark, Groene Long, buurt Brugsesteenweg, Renbaan, …) en met hoeveel mensen jullie zullen deelnemen. De gemeente bekijkt de voorstellen en koppelt terug. Wedden dat dit jaar de koers terug van ons is?

vlaspark