Uniek zomers stadsspel 'Kuurne gevaXXineerd'

Gepubliceerd op dinsdag 06 juli 2021
gevaxxineerd

In Kuurne kan je vanaf 15 juli tot 15 september deelnemen aan een uniek zomers stadsspel ‘Kuurne gevaXXineerd’. De betere speurneus vindt zeker zijn gading in de vele raadsels en mysteries. Wie de oplossing vindt, verdient vaccins en wint misschien wel een leuke prijs.

Op 10 verschillende locaties zit een Kuurnse vaccinatieambassadeur verstopt met een aantal vaccins. Los je het raadsel op, dan help je Kuurne op weg naar de vrijheid. Aan de hand van een kaart en een gezonde dosis verstand, kan je het deelnameformulier invullen en posten in de kluis op de eindlocatie.

Win win win

De 5 beste spelers winnen een Kuurns pakket ter waarde van 25 euro en het gezelschapsspel The Lockdown. 5 willekeurige deelnemers winnen een Kuurns pakket.

Hoe deelnemen?

Alle info is te vinden op www.kuurne.be/kuurnegevaxxineerd. Deelnameformulieren kan je op de site downloaden of je kan een gedrukt exemplaar ophalen in de bib, de vrijetijdsdienst, de sportdienst, het gemeentehuis of het sociaal huis.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan de mysterieuze teaser op de website en sociale media.

Neem deel aan het spel en deel je foto’s online met de #kuurnzomert en #kuurnegevaxxineerd.

Samenwerking Jez Games

‘Kuurne gevaXXineerd’ werd uitgewerkt door de gemeente Kuurne in samenwerking met Jez Games. Jez Games is gekend van het gezelschapsspel ‘The lockdown’ en deed al eerder een dergelijk stadsspel in Heule.

Burgemeester Francis Benoit: “Vaxxinated wordt de max. Zelf speelden we mee met Lockdown in Heule. In februari was deze zoektocht een echte uitdaging. Combinatie escape gameraadsels en beetje de mol opdrachten. Dit moeten we naar Kuurne halen. Et voilà , een zomereditie is het resultaat. Een mooie samenwerking en het thema waarvoor we gingen is de vaccinatie. Zo kunnen we ook tal van onze ambassadeurs ook nog eens in de zoektocht betrekken. Ze deden het schitterend want onze gemeente haalt nu op vandaag al bijna 90 % vaccinatiegraad. Dankzij vaxxinated leren ze onze gemeente bovendien in al zijn facetten kennen. Een zoveelste trekpleister in #kUURNEZOMERT “

Bram en Jessie van Jez Games: “ Het stadsspel is te voet of met de fiets perfect te spelen. Het kan alleen, met vrienden of zelfs in groep. Je kan het spel in één dag of opgesplitst in meerdere dagen afwerken. Kortom, een aanrader voor iedereen!”

Deelnemen?