Speelpleinwerking zomer 2020

Gepubliceerd op Vrijdag 29 mei 2020
01 juli 202031 augustus 2020
Uitstap speelpleinwerking

Heb je het al gehoord?

Er zal deze zomer speelpleinwerking zijn in Kuurne. Dit alles natuurlijk met respect voor de voorgeschreven corona-richtlijnen.

Deze richtlijnen en aanbevelingen vragen echter heel veel aanpassingen aan onze organisatie. We zijn daar nu volop mee bezig en van zodra alles rond is, zullen we de inschrijvingen opnieuw open stellen.

We zullen wel moeten vragen aan de ouders die hun kinderen reeds ingeschreven hadden om dit opnieuw te doen zodra onze inschrijvingen terug openen. Dit omdat het praktisch onmogelijk is om alle bestaande inschrijvingen om te boeken naar de nieuwe activiteiten. Hierover zullen jullie binnenkort een mail uit Kwandoo ontvangen. Alvast bedankt voor jullie begrip voor deze speciale situatie.

We vragen aan alle ouders en kinderen nog even geduld. Zodra we alles op punt gezet hebben zullen we de nodige info en nieuwe inschrijfdatum bekend maken.

We geven nu al mee dat het zowel voor ouders, kinderen, animatoren en verantwoordelijke speelpleinwerking een speciale zomer zal worden. Maar we zijn er zeker van als iedereen zijn best doet dat we er toch een veilige en vooral leuke speelpleinzomer van zullen maken! Samen en met respect voor de veiligheidsmaatregelen!

Tot binnenkort en bedankt voor jullie geduld!