MEERMENS | VOORAVOND BUREN BIJ KUNSTENAARS

Gepubliceerd op Woensdag 19 juni 2024
17 oktober 2024
Meermens
DONDERDAG 17 OKTOBER 2024 | 20u00
HOEVE VANDEWALLE | STALLINGEN | BASISPRIJS 8,00 EUR
OMRUILVOORDEEL UiTPAS 15 PUNTEN

Aan de vooravond van Buren Bij Kunstenaars laten we een beperkt publiek genieten van podiumkunsten in al zijn vormen door één mens. 

Meermens is het muzikale alter ego van Bram Verstappen. Onder deze naam brengt hij poëzie, cabaret, comedy en vooral intieme levenslessen in een akoestisch muzikaal jasje. Met zijn Nederlandstalige liedjes probeert hij te amuseren, te troosten, gelukkig te maken, gedachten te verzetten, maar vooral een antwoord te bieden op de vragen van de dag. 

Muziek die ontspant, beweegt en mensen meeneemt op een bestemmingsloze reis richting morgen. Kom, luister, geniet en word met elke minuut een beetje meer mens. 

Meermens deed onder andere het voorprogramma van Metejoor, deelde het podium met Wannes Cappelle, Ertebrekers, Buurman, Willem Vermandere,... en vele anderen. Hij werd in 2017 verkozen tot Beste Straatmuzikant, nam in 2022 deel aan de Nekka-wedstrijd en The Voice Van Vlaanderen en speelde in 2023 op The Night Of The Proms Summer Edition. Meermens is geregeld te zien en te horen in verschillende televisieprogramma's en op diverse radiozenders als Radio 2 en Nostalgie. 

Vorig jaar nog in de tent op P'Latsedoen, nu een intiem concert in ons cultuurseizoen. 

OPGELET BEPERKT AANTAL PLAATSEN!

TICKETS