Koop een mondmasker van de cultuurraad

Gepubliceerd op Vrijdag 05 maart 2021
05 maart 202118 april 2021
mondmasker

De actie CULTURE is FOOD – deel 1 is afgelopen. We kregen meer dan 100 ontwerpen binnen! Nu begint CULTURE is FOOD – deel 2. Koop via https://culture-is-food.be/shop een leuk mondmasker en betaal zo 1 schoolmaaltijd voor 1 kansarm kind uit Kuurne.

Waaier aan ontwerpen

Vergeet niet aan oma, opa, je juf of de leden van je vereniging te vertellen dat ze jouw mondmasker kunnen kopen. Wij duimen samen met jou dat jouw mondmasker binnenkort vaak opduikt in de Kuurnse straten. Maar check niet enkel je eigen mondmasker want er zitten ook heuse ontwerpen tussen van de hand van Ever Meulen, Nesten (oud werk), Riki en Pascal Buyse. Ook de figuurtjes Cor en Ona van onze burgemeester Francis Benoit maken hun opwachting.  

Koop online

Rep je dus vòòr 18 april naar de webshop en sla zo ’n Kuurns collector ’s item of natuurlijk je eigen ontwerp aan de haak. Op de webshop vind je snel het ontwerp dat je zoekt via een categorie (alles, collectorstukken, volwassenen, verenigingen, kindertekeningen, jeugdatelier, Pienter derde leerjaar). Daarna betaal je online en je krijgt je mondmasker netjes thuis afgeleverd.

Mondmaskerselfie

Wie een originele selfie post met zijn mondmasker en de hashtag #cultuurinkuurne komt in onze galerij op de Facebookpagina van de cultuurraad (https://www.facebook.com/CultuurraadKuurne en https://www.facebook.com/cr.foodisculture) terecht en maakt kans om een afhaalmenu te winnen uit een Kuurns restaurant. Want CULTURE is FOOD!

Info