Invullen belastingaangifte

Gepubliceerd op Vrijdag 02 april 2021

Telefonische hulp bij het invullen van je belastingaangifte 2021

Door de coronamaatregelen houden de experts van de FOD Financiën dit jaar geen zitdagen in het gemeentehuis voor hulp bij de aangifte van de personenbelasting. De hulp bij de aangifte wordt dit jaar opnieuw telefonisch georganiseerd.

Hoe werkt het?

  • In de maand april zullen medewerkers van de FOD Financiën telefonisch contact opnemen met de personen die vorig jaar gebruik hebben gemaakt van de telefonische hulp. Er wordt op dat moment enkel een afspraak vastgelegd voor het invullen van de aangifte.
  • Vanaf 5 mei kunnen andere personen, die een papieren aangifte (bruine enveloppe) hebben ontvangen waarop het telefoonnummer voor de afspraken vermeld staat, zelf contact nemen om een afspraak te boeken.
  • De afspraken zullen telefonisch doorgaan in de maanden mei en juni.

Heb je vragen over je voorstel van vereenvoudigde aangifte (witte enveloppe), dan kan je contact opnemen met je bevoegd centrum. Voor inwoners van de gemeente Kuurne is dit het centrum van Brugge: bel naar 02 575 73 60 of mail naar p.brugge@minfin.fed.be.

Meer informatie?

Bel voor algemene vragen naar FOD Financiën op 02 572 57 57. De dienst is elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17 uur of raadpleeg de website https://financien.belgium.be/nl/Contact