Ingebruikname theatertribune

Kuurne investeerde 230 000 euro in een theatertribune voor Kubox en neemt ze voor de eerste maal in gebruik tijdens de eerste cultuurvoorstelling van het seizoen ‘Sioen plays Graceland’ op woensdag 24 oktober.

Het cultuurprogramma 2018 – 2019 was een schot in de roos met aandacht voor muziek, theater, humor en literatuur. Blikvanger dit jaar is ’t Hof van Commerce. Na de bekendmaking waren de tickets in een mum van tijd uitverkocht! De mobiele tribune mocht niet ontbreken dit seizoen. We bieden hiermee extra comfort voor de bezoeker van onze cultuurvoorstellingen. Maar het biedt zeker en vast ook een meerwaarde voor de vele verenigingen die gebruik maken van onze Kubox.

Burgemeester Francis Benoit : “De 345 theaterstoelen op deze mobiele tribune bieden de bezoeker een comfortabele zitplaats om te genieten van onze culturele voorstellingen. Bij grote voorstellingen kunnen we het gelijkvloers blok nog eens uitbreiden met 115 stoelen. Deze laatste investering zorgt ervoor dat onze Kubox nu een echte evenementenhal en cultuurzaal is geworden. Ook verenigingen kunnen de tribune opstellen tijdens voorstellingen in de Kubox. Zo gebruiken de Muziekvrienden voor hun concert op zaterdag 27 oktober al meteen de tribune.”

Het volledige cultuurseizoen kan je ontdekken op www.kuurne.be/cultuurseizoen. Vandaaruit kan je meteen je tickets boeken en je plaatsje op onze nieuwe tribune reserveren. Doen!

Zie ook

Boomgaardstraat 134
8520
KUURNE
056 36 20 50
Nu gesloten
Meer
Alles weergeven
Aangemaakt op: 09/10/2018