Ik vind dat ze naar ons moeten luisteren

mrt
03
Logo Jeugdraad

Om de mening van zo veel mogelijk Kuurnse jeugd te verkrijgen, roepen we iedereen tussen 15 en 30 jaar op om vrijdag 3 maart naar het Praatcafé van de Jeugdraad te komen. Dit gaat door in de Kubox te Kuurne. Heb je een eigen mening, een goed idee of wil je meer weten over de jeugdraad en wat wij allemaal voor je kunnen betekenen, kom dan zeker af en breng gerust wat vrienden mee. Samen met een hapje en drankjes verwelkomen we iedereen vanaf 20u en bieden we een luisterend oor.

Wat is de jeugdraad

De Jeugdraad van Kuurne zet zich al decennia lang in voor de jeugd van onze gemeente door te fungeren als adviesorgaan. Dit wil zeggen dat wij over verschillende zaken zoals het jeugdwerk, fuifbeleid, reglementen, subsidies, algemene vorming, ... de gemeente kunnen adviseren om op die manier de aangesloten verenigingen en alle Kuurnse kinderen en jongeren een stem te geven. Binnen ons takenpakket streven wij ernaar om een kwalitatieve schakel te zijn tussen de Kuurnse jeugd enerzijds en de gemeente Kuurne anderzijds.

Meer info

Voor meer info en inschrijven, verwijzen we naar de website www.jeugdraadkuurne.be/ikvinddat of de facebookpagina https://www.facebook.com/events/1725195694460215/. Je kan ook altijd contact opnemen via jeugdraadkuurne@gmail.com.

Klik op de flyer om te vergroten.

Praatcafé Jeugdraad Kuurne

Zie ook

Aangemaakt op: 02/02/2017