HUGO SIGAL | DROMEN

Gepubliceerd op Woensdag 19 juni 2024
05 februari 2025
Hugo Sigal - Dromen
WOENSDAG 5 FEBRUARI 2025 | 20u00
KUBOX | BASISPRIJS 18,00 EUR

Hugo is onbetwist een uitzonderlijk showbizzicoon. Hij startte zijn carrière in het Koninklijk Jeugdtheater te Antwerpen. In 1970 leert hij Nicole Josy kennen. De rest is geschiedenis.

Ze deden mee aan het Eurovisiesongfestival, waren de sterren op internationale cruises, hadden eigen televisieprogramma's, speelden mee in musicals,... Maar in 2022 sloeg het noodlot toe, maar met Nicole in gedachten nam Hugo met hulp van familie, vrienden en vele fans de draad weer op en doet weer wat hij het liefste doet en het beste kan: een publiek entertainen.

Zijn zomersingle 'Het Leven' was een schot in de roos net als zijn album 'Dromen'. Want de lijfspreuk van Hugo en Nicole wil hij blijven verspreiden: "Believe in hte beauty of your dreams"

Onder begeleiding van een vierkoppige liveband zal hij u verbazen en een avond bezorgen waar u nog lang met warme gevoelens aan zal terugdenken. Uiteraard zal hij zijn nieuwe nummers zingen. Hugo brengt daarnaast een zeer gevarieerd repertoire dat jong en oud zal meeslepen, ontroeren en doen lachen. Pareltjes die hij al decennia lang niet meer heeft gezongen, maar ook nummers die hij altijd al wou zingen en songs die fans hem graag horen zingen.

TICKETS