Nieuws - meest recent

Vacatures

Voltijdse hulptechnicus (M/V) bij de dienst openbare netheid – contract bepaalde duur

Zie jij een tewerkstelling op het recyclagepark zitten? Help je de burger graag bij het sorteren van hun afval? Help je graag bij het reinigen van de wegen, straten, pleinen en markten van onze gemeente?

Stel je dan kandidaat voor deze vacature.

Wij bieden een voltijds contract van bepaalde duur aan, met ingang van 1 december en voor de duur van 6 maanden.

24/11/2017

Kuurne doet mee aan Schrijfmarathon van Amnesty International

Mensenrechten staan in december opnieuw volop in de belangstelling, dankzij de jaarlijkse Schrijfmarathon van Amnesty International. Die vindt dit jaar plaats van 2 tot 31 december 2017. Ook Kuurne doet mee.

Ook onze gemeente doet mee

Kuurne doet met plezier mee aan de Schrijfmarathon van 4 december tot en met 10 december. Je kan terecht in het gemeentehuis, Sociaal Huis, bibliotheek, dienstencentrum Ter Groenen Boomgaard en de 3 Wijzen.

23/11/2017

Val op, fiets verlicht!

Nu we in de donkere maanden zitten, is extra aandacht voor de zichtbaarheid van fietsers van levensbelang. Jonge fietsers zijn er zich vaak niet van bewust dat ze niet zichtbaar zijn voor de andere weggebruikers en dus zichzelf in gevaar brengen. Politiezone Vlas zet dan ook sterk in op preventie en gerichte acties.

21/11/2017

Slopen oude panden

De komende weken laat de gemeente Kuurne een aantal oude, verwaarloosde gebouwen slopen om ruimte te creëren voor groen, publieke ruimte, een kwalitatievere inrichting, veiligheid en netheid. 

Op het sportpark wordt een oude volière achter Hoeve Vande Walle gesloopt. Aan de achterzijde van de nieuwe voetbalkantine gaat een bouwvallige opslagplaats onder de sloophamer.

15/11/2017