Ga op ontdekking in de bib

Gepubliceerd op Maandag 27 februari 2023
01 maart 202331 maart 2023
bibmedewerkers en bevoegde schepenen poseren voor persfoto

Er valt opnieuw heel wat te beleven: jeugdboekenmaand, dromen over Kuurne en activiteiten ...

Gelukkige Jeugdboekenmaand

In maart is het Jeugdboekenmaand. Dit jaar is het thema 'Geluk'. Je hoort wel eens dat geluk in kleine dingen zit. De bib zou graag weten wat die kleine dingen nu precies kunnen zijn? Haal vanaf 4 maart een wedstrijdformulier aan de jeugdbalie. Schilder, teken of plak het klavertje vier vol dingen die jou gelukkig maken. Breng je kunstwerk ten laatste op 31 maart binnen. Elke deelnemer krijgt een kleine bedanking, maar pas op, want op is op! Maar wacht: we hebben nog meer nieuws om je gelukkig te maken. Elke zaterdagvoormiddag is er wel wat te doen in de bib: de lancering van de wedstrijd, een knutselactiviteit of een voorleessessie. Hou onze site en sociale media in het oog en schrijf je tijdig in.

En pssst: op 25 maart is er tussen 10u en 12u een lekkere afsluiter dankzij Mama Mona.

Jij komt toch ook?

Kuurne in de wolken

Kijk je graag terug? Graaf voor ons die warme herinnering aan Kuurne op. Keer terug in de tijd naar een moment dat eruit sprong, een gebeurtenis die je nu nog altijd laat glimlachen.

Leef je liever in het nu? Vang je Kuurne in een leuke quote, een gevatte zin? Of heb je het lef om de toekomst recht in de ogen te kijken? Wat wens je onze gemeente en haar inwoners aan goeds, aan moois en hartverwarmends in de jaren die voor ons liggen?

In het wolkje is ruimte voor 150 tekens. Langere teksten krijgen een plaats in ons Herinneringenboek. Jullie bijdragen krijgen een plaats in een kleurrijke mobiel. Zo kunnen we samen de wolken lezen.

Contact en info