Cultuurprijs 2017

mei
31
Cultuurprijs Platse Doen

Dit jaar lanceert de cultuurraad i.s.m. de gemeente Kuurne weer een oproep voor kandidaten voor de Cultuurprijs. Dit jaar zoeken we een winnaar in de groep van individuele kunstenaars. Volgend jaar zijn dan de mensen aan de beurt die zich dag in dag uit inzetten voor het Kuurnse (socio)culturele leven maar die niet noodzakelijk een specifieke kunst bedrijven.

Daarom: Heb je zelf al iets gepresteerd binnen een bepaalde kunst? Of ken je iemand die een schitterend kunsttalent heeft? Twijfel dan niet om jezelf of iemand anders kandidaat te stellen! Wilt u een beetje inspiratie opdoen, bekijk dan ook eens de longlist. Op die lijst vind je namen van Kuurnenaars die al heel wat verwezenlijkt hebben in één of andere kunsttak.

Kandidaturen kunnen onder gesloten omslag en met de vermelding "Cultuurprijs 2017" worden ingediend tot 31 mei 2017 bij de Vrijetijdsdienst of worden opgestuurd naar "Cultuurraad, Marktplein 9, 8520 Kuurne". Het loont zeker de moeite want de Cultuurprijs omvat niet alleen een aandenken maar ook een geldprijs.

Formulier voor de kandidaatstelling

Volledige reglement

Aangemaakt op: 09/05/2017