Bezoek brouwerij De Brabandere aan voordeeltarief

Dit jaar bestaat brouwerij De Brabandere 125 jaar. Om dit te vieren, geeft de brouwerij samen met het gemeentebestuur onze inwoners de kans om tegen verminderd tarief het gloednieuwe bezoekerscentrum te bezichtigen. Reserveer nu je tickets op www.kuurne.be/brouwershuys.

Brouwershuys biedt inkijk in uniek brouwproces

Onlangs opende brouwerij De Brabandere, op de grens van Kuurne met Bavikhove, een gloednieuw bezoekerscentrum naar aanleiding van hun 125-jarig bestaan. Tijdens een rondleiding onder leiding van brouwmeester Chris en zijn vrouw verneem je meer over het brouwproces tussen de koperen brouwketels en draaiende bottelarij. Afsluiten doe je in stijl met twee degustaties.

Voordeeltarief voor inwoners

Brouwerij De Brabandere wil alle inwoners van Kuurne dit feestjaar de kans geven om een bezoek te brengen aan het Brouwershuys. Kuurnenaren kunnen op woensdagnamiddag de brouwerij een bezoekje brengen aan een verminderd tarief van 5 euro in plaats van 15 euro. Zowel de brouwerij als het gemeentebestuur dragen financieel hun steentje bij.

Jan Deprez, schepen van Toerisme: “Je ontdekt de bierbrouwerij in al haar facetten. Als gemeente zijn we uitermate blij met deze nieuwe toeristische trekpleister, waar ook onze ‘Ezel’ gebrouwen wordt. We dragen graag, samen met de brouwerij, ons steentje bij om de Kuurnenaren aan een voordeeltarief het Brouwerhuys te laten bezichtigen.”

Info reservatie

Wie een bezoekje wil brengen tegen voordeeltarief, kan dit op woensdagnamiddag om 14u30. De tickets betaal je ter plaatse contant of met Bancontact.

Reserveren is verplicht via www.kuurne.be/brouwershuys of aan de balie bij de Vrijetijdsdienst. Geef de datum van jouw bezoek door, samen met het gewenst aantal tickets (maximum 3).


Meer info over het bezoek en het reserveren van tickets voor niet-Kuurnenaren kan op www.brouwerijdebrabandere.be/nl/bezoek.

Reserveer je tickets

Brouwershuys