Kuurne zomert met 5x openluchtcinema

Gepubliceerd op Donderdag 16 juli 2020
11 augustus 202025 augustus 2020
Icoon meerjarenplan: Pieter Sente van 't Center

In Kuurne wordt het alvast geen saaie zomer. Speciaal voor de thuisblijvers hebben we in augustus 5 keer film in open lucht en dat op 3 verschillende locaties in Kuurne. Mooie zomeravond, gezellig in het groen, drankje erbij (dat breng je zelf mee!), goed gezelschap in je bubbel en filmpje kijken. Dat allemaal met de nodige afstand, kleinschalig en dus helemaal Corona-proof!

Burgemeester Francis Benoit : “ Vanuit de werkgroep gemeenteraad - sport cultuur en jeugd -  coronafonds - kwam over de partijen heen de idee toch leuke en gezellige activiteiten te organiseren. Samen een film outdoor is veilig en leuk in de zomer. Bovendien vervangen we op deze manier de openluchtfilm in het Vlaspark, die door Corona niet kon doorgaan. En verenigingen die hun activiteit geannuleerd zagen, kunnen opnieuw als vrijwilliger aan de slag. Bovendien kozen we ervoor om ze in de 3 kernen van de gemeente te laten doorgaan. In elke buurt gaat minstens 1 filmavond door."

Reserveer je plaatsje

Cinemobiel: openluchtcinema 'deep in the woods'

Je hebt de keuze tussen:

  • dinsdag 11 augustus – Bad boys for life – grasplein vlakbij St.-Pieterskerk - 21.30 uur
  • woensdag 12 augustus – Dunkirk - grasplein vlakbij St.-Pieterskerk - 21.30 uur
  • dinsdag 18 augustus – Yesterday – tuin achter de pastorie (centrum Kuurne) - 21.15 uur
  • woensdag 19 augustus – The Upside – tuin achter de pastorie (centrum Kuurne) - 21.15 uur
  • dinsdag 25 augustus –  Peanut Butter Falcon – grasplein vlakbij ’t Senter - 21 uur

Iedereen is welkom vanaf 20.30 uur.

Omdat we niet meer dan 100 mensen per filmavond toelaten, is vooraf inschrijven een must. Dit kan via bovenstaande knop. Daar reserveer je helemaal gratis je tickets! Vergeet ook niet de nodige drankjes en je zitdekentje of stoeltje mee te brengen.