Wil je iets melden of vragen aan Kuurne?

Kuurne pakt uit met nieuw meldpunt op website

Kuurne werkt permanent aan het verbeteren van de dienstverlening. Eén van de acties is een klantvriendelijk, laagdrempelig meldpunt uitbouwen waar inwoners terecht kunnen met al hun vragen of meldingen. Sinds kort is het nieuwe meldpunt actief op onze website. Efficiënt en gebruiksvriendelijk!

Wil je iets melden?

Een losliggende tegel op het voetpad? Een omgewaaide boom in een groenzone? Een verstopte rioolkolk? Onze diensten proberen het openbaar domein dagdagelijks in topconditie te houden. Maar inwoners kunnen ons hier een handje helpen door problemen op het openbaar domein te melden. Via het meldpunt op onze site kan je de locatie van het probleem op kaart aangeven en eventueel een foto uploaden. De gemeente probeert zo snel mogelijk een oplossing te bieden. Medewerkers kunnen ten allen tijde de status van een vraag of melding opvolgen. Onze diensten brengen je op de hoogte als het probleem is opgelost.

www.kuurne.be/melding

Wil je iets vragen?

Hoe vraag ik een studietoelage aan? Kan ik een tuinafvalbak huren? Wanneer zijn de zitdagen van de belastingen? Wat is het aanbod aan sportactiviteiten voor senioren? Kan ik de Kubox afhuren voor een benefiet? Stel jouw vraag via onze website en onze diensten beantwoorden ze zo spoedig mogelijk. Maar uiteraard kun je jouw ei ook telefonisch kwijt of breng een bezoekje aan onze diensten tijdens de openingsuren.

www.kuurne.be/vraag

Info

Wim Dewever (wim.dewever@kuurne.be; 056 73 71 40)

Zie ook