Neem deel aan de nationale DOE-meter

Gepubliceerd op Dinsdag 15 november 2022
doe-meter

Als gemeente willen we dicht bij onze burgers, verenigingen en vrijwilligers staan. We willen werken aan een beter beleid voor verenigingen en hun leden/vrijwilligers.

Daarom doet Kuurne samen met een 60-tal andere partners mee met de Nationale DOE-meter, een onderzoek naar engagement, vrijwilligerswerk en verenigingen van B-Pact. Zo willen we te weten komen wat al goed gaat, maar ook wat er nog verbeterd kan worden en waar er nood aan is.

Doe tussen 15 november en 15 december mee met het onderzoek! Het neemt slechts 10 minuutjes tijd in beslag.

Hoe werkt het?

Klik op https://research.indiville.be/doemeter?gem=kuurne en doe meteen mee aan het onderzoek. Jouw deelname is volledig anoniem. Na enkele vragen over basisgegevens zoals je leeftijd en gezinssituatie, gaan we over tot vragen over thema’s zoals engagement, de ondersteuning vanuit het lokale bestuur…     

Uitkomst als basis voor ons verdere beleid

De resultaten vormen een nationale en lokale inspiratiebron om verder mee aan de slag te gaan. We zullen de resultaten van het onderzoek nadien bekend maken. 

Aanpak

We werken voor dit onderzoek samen met Indiville, Give a Day en Bpact. Zij staan garant voor ieders privacy en de kwaliteit van aanpak.

Praktisch

Graag nog wat extra info? Contacteer brecht.goerlandt@kuurne.be