De stem van Kuurne

Van welke thema’s lig jij wakker?
Hoe wil jij je steentje bijdragen?

Wat verdient prioriteit?

Van midden februari tot eind maart doorkruisen 46 studenten van de Artevelde Hogeschool afdeling communicatiemanagement Kuurne. Opgesplist in 9 teams proberen deze enthousiaste jongeren zoveel mogelijk doelgroepen in Kuurne te bevragen: jong en oud, nieuw in Kuurne of al lang woonachtig, allochtoon of autochtoon, pendelaar, … Het ultieme doel? Een vinger aan de pols houden wat er leeft bij de Kuurnenaren en wat jullie belangrijk vinden. Welke thema’s verdienen meer aandacht? Welke projecten of realisaties zijn prioritair voor onze gemeente de komende jaren? Wat werkt en waar kan het beter? Waar lig jij nog wakker van?

Participatie

En in welke mate wil jij je steentje hiertoe bijdragen? Volstaat het aanreiken van prioritaire thema’s? Werk je zelf graag mee aan oplossingen? Steek je zelf graag de handen uit de mouwen of beheer je liever zelf als wijk een eigen budget?

De studenten en de gemeente hebben jouw stem nodig als inwoner!

Basis meerjarenplan

Deze schat aan informatie vormt samen met een interne en externe evaluatie de basis voor de opmaak van een strategisch meerjarenplan 2020-2025 van Kuurne.

In het najaar stellen we de resultaten ter beschikking aan iedereen, over de partijgrenzen heen.

Info

wim.dewever@kuurne.be

www.kuurne.be/destemvankuurne.

Aangemaakt op: 26/02/2018