Dienstverlening Kuurne verstoord door cyberaanval

Gepubliceerd op woensdag 18 november 2020

De gemeente ontdekte dinsdag 17 november een virus in haar netwerk. Na de vaststelling werden alle toestellen offline gehaald en werd een bericht verspreid dat onze dienstverlening niet langer bereikbaar is. Momenteel krijgen wij hulp om de schade te onderzoeken en onze dienstverlening opnieuw op te starten. 

Wat betekent dit voor onze werking?

Dienstverlening burgers

Het gemeentehuis en Sociaal Huis zijn gesloten t.e.m. vrijdag 20 november, zowel telefonisch als de loketten. Dringende vragen mag je sturen naar de betrokken dienstmailboxen (omgevingsloket@kuurne.be; burgerzaken@kuurne.be; sociaalhuis@kuurne.be).

Wie dringende vragen heeft voor de Sociale Dienst (financiële hulp, ...), kan terecht op het telefoonnummer 0472/18 72 73.

De bib is open voor inwoners. Lezers kunnen boeken komen ophalen of terugbrengen. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar maar wel via e-mail (bib@kuurne.be).

De sportdienst is open. Sportclubs die komen trainen kunnen er nog terecht. Het zwembad is gesloten omwille van corona. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar maar wel via e-mail (sportdienst@kuurne.be).

De vrijetijdsdienst is gesloten en telefonisch niet bereikbaar, wel via e-mail (vrijetijdsdienst@kuurne.be).

Gemeente- en ocmw-raad

De gemeente- en ocmwraad van komende donderdag 19 november is afgelast. We communiceren een nieuwe datum na raadpleging Binnenlands Bestuur.

Info

Klik onderaan op de verschillende diensten om de contactgegevens terug te vinden.

cyberaanval