WIM WILLAERT | BOLLO SMIETO FLAMENCO

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

'Bollo Smieto Flamenco' doet waarschijnlijk niet direct een belletje rinkelen. Nochthans heeft iedereen wel eens dit spel gespeeld. Bollo Smieto is de typische Vlaamse kermisattractie waarbij je met een bal naar lege blikken kunt gooien.


Ikzelf dacht ooit het volksspel onder de knie te hebben. Ik was niet onverdienstelijk in balsporten in het algemeen en ik had winnaars van het spel wat uitgehoord en ervan afgekeken. "Je moet bovenhands gooien naar het middelste blik en veel kracht bijzetten", zei ik overtuigd tegen mijzelf en mijn entourage. Alsof ik een kenner was. Ik geloofde in mijn scoren, maar eigenlijk stond ik op de top van de berg der dwazen. Vanop een afstand van twee meter heb ik het gepresteerd om met mijn drie ballen, mijn drie kansen, geen enkel blik te raken. Schaamtelijk.


Wim Willaert (De Dolfijntjes, Nonkels, Eigen Kweek, ...) in een monoloog vol humor en muziek. Over mensen die geloven dat ze kennis van zaken hebben en op de hoge top van de berg der dommen roepen dat ze er alles van af weten. En ook over wat er met een Vlaamse artiest kan gebeuren wanneer hij in contact komt met één der dommen, één der dwazen.


Elke overeenkomst met bestaande artiesten is hierbij louter toeval.


Natuurlijk dat!

Wanneer

tot

Locatie

Kubox
Kattestraat 188
8520 Kuurne

Price

Basistarief: € 16

Age

18+

Reservaties

Organisatie

Vrijetijdsdienst Kuurne
WIM WILLAERT | BOLLO SMIETO FLAMENCO

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?