LIA VAN BEKHOVEN | LEVEN [EN LIJDEN] MET DE BRITTEN

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

Wat doe je aan als je wordt uitgenodigd voor een tuinfeest op Buckingham Palace en hoe heeft Brexit het leven in Engeland veranderd?


Toen Lia van Bekhoven zich eind jaren zeventig in Londen vestigde kon je nergens filterkoffie krijgen, hadden Britse huizen vloerbedekking in de wc en moest prins Charles nog aan zijn eerste huwelijk beginnen.


Sindsdien versloeg ze, vooral als 'de stem uit Londen', alle belangrijke en minder belangrijke ontwikkelingen die zich in het land afspeelden. Van vredesonderhandelingen in Noord-Ierland tot het fenomeen Boris Johnson. En van de opkomst van Harry Potter tot de dood van prinses Diana. Vooral dat laatste. Van alle journalistieke opdrachten is de vraag naar verhalen over het wel en wee van de royals de meest constante gebleven.


Anglofiel is van Bekhoven nooit geworden, wel een Nederlandse Londense. In deze theatervoorstelling informeert ze op onderhoudende toon over hoe je als correspondent voor Nederlandse en Vlaamse media aan je verhalen komt. Wat voor mensen de Britten zijn om mee te leven en wat ze aan had op dat tuinfeest in Buckingham Palace.

Wanneer

tot

Locatie

Kubox
Kattestraat 188
8520 Kuurne

Price

Basistarief: € 14

Age

18+

Reservaties

Organisatie

Vrijetijdsdienst Kuurne
LIA VAN BEKHOVEN | LEVEN [EN LIJDEN] MET DE BRITTEN

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?