Vier je samen met ons de 900ste verjaardag van Kuurne? Wil jij ook graag een activiteit organiseren? We zetten de stappen even voor jou op een rij!

Meld je activiteit aan

zo wordt die meegenomen in alle gemeentelijke communicatiekanalen rond 900 jaar Kuurne.

Aanmeldingsformulier

Subsidieaanvraag

Financiële ondersteuning?

Voor nieuwe initiatieven ikv ‘900 jaar Kuurne’ met een geraamd budget van minder 5000 EUR:
Reglement
Formulier

Voor nieuwe initiatieven ikv ‘900 jaar Kuurne’ met een geraamd budget van meer dan 5000 EUR:

Reglement

Formulier

Wil je een bestaand initiatief omturnen tot een 900-jaar-Kuurne-activiteit? Dan valt je initiatief onder dezelfde subsidieregeling als ervoor. Vul daarbij het passende formulier in.

Evenementenaanvraag

Organiseer je een activiteit op openbaar domein? Of dit nu klein of grootschalig is, je moet altijd een evenementenaanvraag doen via het evenementenplatform.

De aanvraag doe je minimum 8 weken voor je activiteit. Dit kan via het evenementenloket of rechtstreeks.

Evenementenloket

eaglebe

Aanvraag van feestmateriaal

Nood aan nadars, een podium, geluidsinstallatie ... raadpleeg onze webshop. en reserveer snel je materiaal. Beschik je nog niet over een account? Neem contact met de vrijetijdsdienst voor een login. Reserveer je materiaal minstens 30 dagen vooraf.

Webshop

Promotie

Op www.kuurne.be/900jaar publiceerden we al heel wat activiteiten. Bezorg ons gerust wat extra info over je activiteit en de praktische zaken zoals datum, uur, plaats en ticketinfo.

Gebruik gratis onze digitale borden via onderstaande knop en plaats gratis je activiteit in de uitdatabank. Zo word je opgepikt door lokale media en haalt je activiteit misschien de UiTkalender in de volgende INFO Kuurne

UiTdatabank

Digitale borden

Gebruik logo

Wanneer je een gemeentelijke subsidie ontvangt, ben je verplicht ons logo mee te nemen in alle communicatie. Het gebruik van het ‘900 jaar Kuurne’ logo is de exclusieve eigendom van de gemeente Kuurne. Het is belangrijk dat je bij het gebruik van het logo aan de nodige richtlijnen houdt.

Richtlijnen

Geen financiële tegemoetkoming?

Wens je geen financiële tegemoetkoming of kom je niet in aanmerking voor een subsidie? Bij de vrijetijdsdienst kan je wel promomateriaal krijgen om jouw activiteit in de verf te zetten. Het promotiemateriaal bestaat uit 2 beachvlaggen en leuke 900 jaar Kuurne-brilletjes.

Meer info