Een leefbaar Kuurne in 2035

Gepubliceerd op Vrijdag 28 juni 2019
bouw mee

Hoe moet het centrum van Kuurne er binnen 15 jaar uitzien, wanneer jullie peuters tieners zijn? Dat is de vraag die we in het traject “Kuurne 2035” centraal stellen. Samen met jullie, inwoners, ondernemers, handelaars, jongeren, sporters, wandelaars, klanten ... denken we graag na over een leefbare en levendige toekomst voor onze gemeente. Voldoende ver vooruit kijken, is daarbij essentieel. 

Een aantal bestaande plannen die nu al op tafel liggen, proberen we in deze denkoefening op elkaar af te stemmen om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden, en we focussen op een aantal specifieke projecten: de centrumvernieuwing, de ontwikkelingen aan de Leieboorden en site Damier, de omgeving van de Renbaan, Sint-Pieter … 

Die denkoefening doen we natuurlijk niet alleen. We werken hiervoor samen met Intercommunale Leiedal, met experten, en met jullie, inwoners van Kuurne.

Jouw mening telt!

Deel jouw mening over ons Kuurne! We bevragen jou over groen, bereikbaarheid, parking, ... en polsen naar jouw prioriteiten. Bezoek de tentoonstelling in de bib (25 september t.e.m. 11 oktober), onze stand op de Ezelsfeesten op zaterdag 5 oktober tussen 14u en 18u of online via onderstaande link. DOEN!

  Neem hier deel aan de online bevraging