I love Retro

Waar:
Kattestraat 188, 8520 Kuurne
Wanneer:
za 07/12/13 om 20:30
DJ line up:
? Sven Lanvin ?.

Sven was de eerste vaste Dj in discotheek Carré te Willebroek en begin jaren 90 resident in Diedjies. Eind jaren 90 werd hij dj-verantwoordelijke in de Antwerpse megadancing Zillion. Op zaterdag en 'Zundays' speelde hij er samen met Alain Faber.
Als producer heeft hij ook tal van cd's gecompileerd. Waarvan de bekendste Club System van 1998 tot 2006. Deze cd was een belangrijke trendsetter van de dancescene in België.

--> PHI-PHI <--

PHI-PHI is niet zomaar een DJ, hij speelde in één van de meest legendarische clubs in dit land,nl. EXTREME (Affligem) .....daarna speelde hij 7 jaar in AT THE VILLA (Kooigem) , BOCCACCIO (Destelbergen) en CIRAO DANCE-HALL (Waregem)
Maar hij is niet alleen bekend als DJ bij deze clubs maar ook van diverse andere grote Retro evenementen in het hele land en ook in het noorden van Frankrijk.


? Dj Mario ?

Sinds 1986 Dj in discotheken, party’s als Back to the chopin, Turn up the 90s en pubs als de Geverfde Vogel..
Discotheken: Golden, Kolos, Pavarotti, Barabas , Chopin, Etcetera,
Colombo,...


? Phil Watts ?
In 1988 was Phil Watts resident in Boccaccio in Destelbergen. Het waren toen de begin jaren van de wereld-overweldigende New Beat, waarvan de wortels in de Boccaccio werden gesitueerd ... In 1990, Phil werd resident bij het Empire at Dentergem op zaterdag en Zenith in Gistel op zondag, dan waren de jaren negentig, de top-jaren van de mega-disco's in België.


Kaarten in voorverkoop:
Kuurne:Donky Shot, ’t Stokbroodje, ’t Fenomeen, café de Leiehoek | Harelbeke: Den trimaar,| Hulste: Oud Gemeentehuis | Kortrijk: Worldkarts Flanders indoor karting | Izegem: Korenmarkt | Zwevegem: Funkafee

Bron: UiTinVlaanderen.be

Contact

E-mail:info@z-events.be