Bibliotheek

De bib blijft open in de vakantie,

behalve op maandag in juli en augustus

 

 

Verleng en/of reserveer je boeken online

Je registreert je éénmalig, koppelt andere leners aan je account, en je kan alle gegevens zelf beheren. 

Je kiest een gebruikersnaam en een paswoord. Daarmee kan je voortaan je eigen bibgegevens beheren.
Registeren kan hier
Via 'mijn gegegevens' kies je voor 'ik wil me registreren'.
Lukt het niet? Wij tonen het je even voor in de bib. Wil je een nieuw paswoord of je account herinstellen? Vraag het in de bib.

Welkom in de bib,

Onze bibliotheek is een centrum van ontspanning, informatie, kennis en cultuur en een ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Je bent altijd welkom:om eens rond te kijken, een dagblad te lezen, iets op te zoeken, te bladeren in een tijdschrift... Daarvoor hoef je zelfs geen lid te zijn van de bibliotheek. En bovendien is dit volledig gratis.

Wil je boeken, tijdschriften, stripverhalen, dvd's ontlenen en meenemen naar huis, of wil je internet gebruiken, dan heb je wel een lenerskaart nodig.

 

Je kan ongestoord zelf op zoek naar een beklijvend boek, een spannende film of een interressant kookboek.  En vind je die niet? Geen probleem, de bibmedewerkers zullen je graag helpen! Ook als je op zoek bent naar informatie voor school, je hobby of je vereniging.

Maar de bib is nog veel meer!

Tijdens je bezoek kun je er vaak een tentoonstelling meepikken, een activiteit bijwonen, andere lezers ontmoeten, een lezing met een boeiende spreker of auteur bijwonen. Er is altijd wel iets te beleven!
Raadpleeg geregeld onze webpagina's of... kom op tijd langs in de bib.